Polityka prywatności



A&M FOTOGRAFIA MICHAŁ ŻYLIŃSKI, Wygoda 7, 28-313 Imielno zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Polityka Prywatności obowiązuje wszystkie osoby odwiedzające naszą stronę.

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo.

Użytkownicy strony pozostają anonimowi do momentu wypełnienia formularza kontaktowego, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z użytkownikiem (imię i nazwisko, adres e-mail). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane tylko i wyłącznie do kontaktu z naszymi potencjalnymi klientami oraz do realizacji zamówień.

Nie powierzamy, nie udostępniamy i nie sprzedajemy zebranych danych.

Ciasteczka (cookies)

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym możliwe jest dostosowanie wizualne strony do użytkownika i jego urządzenia.

Dodatkowo na stronie znajduje się skrypt:

  • Google Analytics (statystyki oglądalności)
  • Google Mapy (wyświetlenie lokalizacji firmy na mapie)
  • Wtyczka Customer Chat Plugin umożliwiającą korzystanie przez użytkowników Facebooka z aplikacji (komunikatora) Messenger bezpośrednio na stronie.

Więcej na temat ciasteczek (cookies) można przeczytać na stronie Wszystko o ciasteczkach.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać poprzez adres email: kontakt@aimfoto.pl

Przejdź do początku strony